Who's on-line

Sunt 7 vizitatori on-line
Statistici vizitatori

 

În prezent, Formaţia Sistem Rm Vâlcea are în componenţă cinci membri:

 

solistă muzică populară
solist muzică populară
solist muzică uşoară şi chitară
clape acompaniament
vioară

 

La solicitarea dvs şi în funcţie de bugetul disponibil, putem face colaborări şi cu alţi solişti, instrumentişti (saxofon, clarinet, acordeon, etc) şi DJ, în funcţie şi de disponibilitatea acestora la momentul evenimentului dvs.

 

Doar în urma unei înţelegeri de comun acord la data încheierii contractului cu angajatorul, putem colabora cu diverşi solişti consacraţi, invitaţi speciali, etc, participanţi la eveniment.

Cu o experienţă în domeniu de peste 20 de ani, delectăm auditoriul cu muzică populară de joc şi de petrecere, muzică uşoară cunoscută din repertoriul naţional şi internaţional, muzică etno-ţigănească sau orientală. De asemenea, putem colabora cu echipe de dansatori muzică flamenco sau jocuri populare.

De-a lungul anilor, am colaborat cu nume sonore din muzica populară românească precum şi cu instrumentişti de valoare de la diferite ansambluri şi orchestre folclorice profesioniste, precum Doina Gorjului din Tg Jiu, Doina Argeşului din Pitești, Maria Tănase din Craiova, Rapsodia Vâlceană din Rm Vâlcea, acumulând astfel experienţă pentru ca dvs să rămâneţi plăcut impresionaţi.

Garantăm instalaţie de sunet performantă precum şi schelă și efecte de lumini.

 

Preţurile practicate sunt negociabile în funcţie de complexitatea şi durata evenimentului, volumul de echipament necesar (sunet şi lumini), numărul de membri din componenţa formaţiei (putem modifica componenţa formaţiei şi în funcţie de bugetul disponibil), distanţa până la locul de desfăşurare a evenimentului dvs.

 

Avem colaborări cu foto-cameramani profesionişti în domeniu, cu tehnică de ultimă generaţie care vă asigură o gamă largă de oferte, precum şi cu firme de amenajări şi decoraţiuni a sălilor de festivităţi.

 

Ştim să ne respectăm publicul şi tradiţiile şi ştim să purtăm cu grijă şi respect portul popular care ne-a fost lăsat ca zestre de către înaintaşii noştri.